Băieţel de 8 ani, găsit în viaţă într-o canalizare, la 8 zile după ce a dispărut de acasă. Un trecător i-a auzit strigătele


Miracol pentru o familie din Germania. Băiatul lor de doar 8 ani a fost găsit de un trecător într-o canalizare, după ce a fost dat dispărut din grădina părinţilor în urmă cu opt zile. 

Joe, în vârstă de 8 ani, din Oldenburg, Germania, se juca în grădina din faţa casei când a dispărut în mod misterios, pe 17 iunie. Disperaţi, părinţii au anunţat imediat autorităţile. La căutări au participat sute de localnici, detectivi şi câini de urmă, însă nu au reuşit să dea de urma copilului. Speranţele familiei erau pe punctul de a se nărui când, pe 25 iunie, un trecător a sunat la poliţie şi a spus că se aude „un zgomot slăbit” dintr-o canalizare. Poliţia, pompierii şi un echipaj al serviciului de ambulanţă s-au deplasat imediat la faţa locului. Gura de canalizare se afla la aproximativ 200 de metri de casa familiei, în districtul Donnerschwee, relatează Daily Mail. 

Când au ridicat capacul canalului, ofiţerii l-au găsi pe Joe la baza canalizării, plângând şi strigând după ajutor. Un pompier a încercat să îl calmeze şi apoi a intrat în interiorul canalului pentru a-l scoate. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns copilul în interiorul canalizării, dacă s-a pierdut ori a fost închis de cineva, relatează presa germană, poliţia recunoscând posibilitatea ca cineva să-l fi introdus acolo în mod deliberat, notează sursa citată. 

Copilul a fost transportat de urgenţă la spital cu hipotermie, dar nu are răni majore, iar medicii sunt pozitivi în privinţa revenirii sale complete.

polizei.jpeg

Comentarii Facebook