Angajatul unei spălătorii auto, călcat cu mașina de un client nemulțumit


Scandal uriaș în parcarea unui mall din Capitală. Un bărbat a fost lovit intenționat cu mașina, de rivalul său. Se pare ca cei doi s-au certat din cauza banilor. După incident, bărbatul care lucra la spălătorie a abandonat mașina. 

Incidentul s-a petrecut ieri în cel mai cunoscut mall din sectorul 3 al Capitalei. 

Un bărbat a mers să își spele mașina în curtea respectivului mall, însă, în momentul în care a ajuns la casierie, prețul pachetului i s-a părut mult prea mare. Motiv pentru care a refuzat să achite, s-a urcat în mașină și a plecat. 

La aproximativ 5-10 minute a revenit la spălătorie, însă nu pentru a plăti. Dimpotrivă însă, l-a lovit cu mașina pe cel care i-a spălat mașina, după care s-a făcut nevăzut. 

De subliniat este faptul că, încă de aseară, bărbatul este de negăsit. Acesta a abandonat mașina într-o parcare din apropierea mall-ului și a fugit. 

Polițiștii au reușit să îl identifice și îl caută pentru a-l reține, ținând cont de faptul că s-a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

E un om influent, cunoscut și normal că ne este frică, nu vrem să ne afle identitatea.

În jurul orei 17 - 18, a venit să spele mașina cum o lasă de fiecare dată. A parcat mașina, i-am spălat-o, i-am curățat-o. La o oră și ceva vine acest turc, a venit și a zis că nu vrea să achite pachetul pe care l-a ales de la început, pachetul VIP, la 125 de lei. I-am scos mașina în parcare. După care a venit la ora 08:40, de la cazino, recalcitrant, nervos, că el nu vrea să achite. Ne-a îmbrâncit, ne-a vorbit urât, ne-a înjurat. 

După ce mi-a achitat suma respectivă de 125 de lei, cu rugăminți și cu scandal și a vrut să ne ia banii înapoi, a vrut să iasă pe partea cu Dudești, după care s-a întors și l-a luat în plin pe fratele meu.

El deocamdată e bine, l-a externat, mai sunt niște analize de făcut, să vedem dacă are leziuni interne. Dacă nu avea reflex, îl băga sub roți”, a declarat fratele victimei pentru Antena 3. 


Comentarii Facebook