Duminica 28 Aprilie

Andra a avut o recție dură, după ce a fost acuzată că a ”stâlcit” imnul României


Andra a cântat în debutul meciului România - Elveția, iar artista a fost acuzată că a citit versurile de pe o tabletă și le-a și ”stâlcit.

Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând `croiește-ți altă soarte`”, a fost mesajul unuia dintre cei peste 3 milioane de urmăritori de pe Instagram ai Andrei.

Cântăreața i-a replicat tăios: ”Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, a scris artista.

”Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, suporterii echipei nationale, iar sentimentul de a striga împreună 'Hai România' este absolut extraordinar!”, a mai transmis Andra.

Aceasta a răspuns și dacă a cântat gratis pe Arena Națională: ”Cu cea mai mare plăcere pentru astfel de momente, întotdeauna pro bono”.

Andra a citit versurile ”DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE!” de pe o tabletă! Nu le-a știut pe de rost! Ar fi putut să le învețe - VIDEO

Comentarii Facebook