Amendă jenantă! PNL a primit o amendă de 10.000 de lei- 2 lei/participant - pentru organizarea Congresului cu 5.000 de membri


După ce PNL a sfidat toată România organizând sâmbătă Congresul Național, când situația epidemiologică era deja îngrijorătoare în condițiile unei creșteri exponențiale a cazurilor de Covid 19, partidul a fost amendat cu 10 mii de lei. O sumă mai mult decât simbolică pentru modul plin de dispreț în care partidul de guvernământ a tratat populația României. Cine ar fi îndrăznit, însă, să meargă și să oprească evenimentul cu 5.000 de oameni, în condițiile în care la Congres erau prezenți toți conducătorii României, între care președintele Klaus Iohannis, premierul Florin Cîțu și președintele Camerei Deputaților?

Partidul Național Liberal a primit o amendă de 10.000 de lei pentru organizarea congresului PNL de weekend-ul trecut, a anunțat marți, în cadrul comisiei de anchetă din Parlament, șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet. 

Au fost 17 apeluri ce au fost transferate imediat structurii de poliție competentă teritorială. 

Așa cum s-a întâmplat și la alte evenimente cu public numeros, fie că vorbim despre manifestații publice sau alte tipuri de întruniri, forțele de ordine au asigurat măsuri pentru fluența și siguranța traficului rutier, măsuri pentru ordinea și liniștea publică, iar în caz de nereguli, ulterior, pe baza verificărilor efectuate, au fost dispuse în termenul legal măsuri sancționatorii”, a declarat Bogdan Berechet. 

Cu privire la ce avem până la acest moment, s-a stabilit o sancțiune contravențională față de organizator, cu maximul cuantumului prevăzut de legea 55/2020, respectiv 10.000 de lei!”, a mai spus el. 


Comentarii Facebook