Alina, o mamă omorâtă de soţ pentru că nu mai câștiga bine la videochat, îşi implora clienţii să o salveze


Alina, o mamă în vârstă de 28 de ani, a murit în luna martie din cauza bătăilor crunte primite mai bine de 6 ani de soțul ei pentru că nu mai câștiga atât de bine în videochat.

Bărbatul din Iaşi a fost prins în Italia și seara trecută, joi, 8 septembrie, individul a fost adus în ţară, şi a ajuns în arest. 

Tânara le arăta până şi clienţilor ororile la care era supusă și îi ruga să o salveze

Te rog, spune-mi, Jack. Vrei să mă ajuţi sau nu? Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare”, este doar unul dintre mesajele Alinei pentru clienții săi, conform Observator.

Alina îşi câştiga banii din videochat, iar soţul îi urmărea îndeaproape activitatea. Disperată, tânăra le-a arătat chiar clienţilor imaginile în care soţul o abuza pentru că nu era mulţumit de câţi bani face. 

Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că gunoiul ăsta i-a spus că dacă vei pleca de la mine te omor şi pe tine, şi copilul. Avea o curea, un lanţ. O plimba cu lanţul prin casă. Nu este omor, este tortură cu decesul victimei”, a povestit o rudă a Alinei. 

În martie, fata a ajuns la spital, iar medicii nu au mai putut-o salva. Soţul a fost audiat atunci, însă înainte de a se lua o decizie împotriva lui, a fugit din ţară, cu tot cu copil.

A fost dat în urmărire internaţională şi a fost prins după jumătate de an, în Italia.


Comentarii Facebook