Alina a lăsat în urmă un băiețel de 8 ani. Tânăra ucisă de soț îşi implora clienţii de la videochat să o salveze: „O plimba cu lanţul”


Și-a abuzat soția ani întregi, în fața propriului copil. Este cazul Alinei, o tânără din Iași, omorâtă în bătaie pentru că nu câștiga destui bani din videochat. Criminalul a fost prins în Italia, la 6 luni după ce a fugit din țară cu băiețelul. „O plimba cu lanţul prin casă", spun rudele victimei, a apelat la poliție de mai multe ori, însă înainte de moartea victimei, poliția nu a considerat suficient de grave faptele agresorului. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Te rog, spune-mi, Jack. Vrei să mă ajuţi sau nu? Te implor. Ajută-mă să ajungă la închisoare.''  Alina a trăit un calvar mai bine de şase ani. Îşi câştiga banii din videochat, iar soţul ei ar fi fost cel care îi urmărea îndeaproape activitatea. Disperată, tânăra le-a arătat chiar clienţilor imaginile în care soţul o abuza pentru că nu era mulţumit de câţi bani face, scrie Observator.

alina 2.jpeg

Toată lumea se întreabă de ce nu a fugit. Nu a fugit pentru că gunoiul ăsta i-a spus că dacă vei pleca de la mine te omor şi pe tine, şi copilul. Avea o curea, un lanţ. O plimba cu lanţul prin casă. Nu este omor, este tortură cu decesul victimei.”, spune Dragoș, rudă a victimei. 

Fata mea a fost efectiv exploatată. Bătăile au curs după doi ani de zile de relaţie, a fost obligată să facă videochat. Dacă nu făcea, era dezastru. Călăul fetei mele. Nepoţelul meu era prezent la orice bătaie. Acest om nu poate fi lăsat în libertate, acest bărbat va găsi imediat altă victimă.”, a declarat mama femeii. 

Multe dintre scenele violente au fost surprinse pe camere. Femeia ar fi cerut ajutor de la poliţie, însă a renunţat la protecţie şi s-a întors la el, tot sub povara ameninţărilor. Ultima bătaie i-a fost fatală. În martie, a ajuns la spital, iar medicii nu au mai putut-o salva. Soţul a fost audiat atunci, însă înainte de a se lua o decizie împotriva lui, a fugit din ţară, cu tot cu copil. A fost dat în urmărire internaţională şi a fost prins după jumătate de an, în Italia, fiind adus abia acum acasă, notează sursa citată.

Alina ar fi trebuit să împlinească 28 de ani peste câteva zile. În urma ei a rămas un copil de opt ani. Băiatul este acum în Italia, sub protecţia autorităţilor. 

Comentarii Facebook