Adi Hădean e furios și frustrat că unii proprietari de restaurante au deschis ilegal și nu pățesc nimic


Cunoscutul chef, Adi Hădean, este nemulțumit că sunt unii proprietari de restaurante care au deschis localurile clandestin și nu pățesc nimic. 

Din martie anul trecut și până ieri, am fost întrebat de cel puțin 100 de ori cum ne descurcăm cu restaurantele închise de pandemie (mă rog, de guvern, să zic drept), și eu, și alți operatori din ospitalitate. Eu cred că dacă oamenii de la ziar i-ar întreba pe colegii din Herăstrău cum se descurcă, ne-ar ajuta foarte tare și pe noi, ăștialalți. Ce se practică am văzut, cum se poate rezolva pentru toată lumea, nu știu, dar mi-ar plăcea. La cum arată lucrurile, sunt două posibilități: 

1) cei mai mulți dintre noi suntem niște proști și suntem tratatați ca atare

2) Herăstrăul a devenit zonă liberă de covid 

Bine, mai sunt și alții în țară care operează restaurante în spații închise. Măcar de-ar avea șarmul clandestinității din timpul Prohibiției americane. În fine, aud că vine ninsoarea. Să nu mâncați zăpadă galbenă”, a comentat Adi Hădean.

Cunoscutul chef și-a închis afacerile din martie, dar a avut deschisă o terasă pe timpul verii, pe Litoral. ”Noi nu avem terasă în Bucureşti, aşa că businessul nostru a scăzut cu 100%. Pe de altă parte, am reuşit să deschidem o terasă la mare în Mamaia, dar pe terasa noastră oamenii nu se înghesuie aşa cum am văzut la TV. Businessul este foarte slab în timpul săptămânii, iar în weekend merge mai bine. În anii anteriori oamenii mergeau la mare şi în timpul săptămânii, nu doar în weekend“, a spus Adi Hădean în luna iulie, la ZF.

Acesta voia înainte de pandemie să facă un spațiu de de evenimente, dar s-a bucurat cp nu a semnat actele.

Hădean a lansat în aprilie 2020 și proiectul „Solidar Social”, o acțiune umanitară inițiată de Asociația Adi Hădean împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, la care s-au alăturat zeci de bucătari voluntari care au pregătit zilnic o masă caldă pentru persoanele vulnerabile în lupta împotriva Coronavirus: medici și personal medical din spitalele din București și vârstnici aflați în izolare.

Comentarii Facebook