A murit înecat la mall, iar cei din jur filmau, fără să îl ajute - FOTO


Un bătrân de 81 de ani a murit înecat la food court ul unui mall, cu o bucată de mâncare. Oamenii din jur nu l-au ajutat deloc, ci au filmat scena.

În jur, la mese era plin de oameni, care au continuat să mănânce. În cele din urmă, grupul de curioși și gură-cască a fost împrăștiat de angajații de la firma de pază a mall-ului, scrie monitorulbt.ro.

La fața locului a ajuns în scurt timp echipajul SMURD cu medic, cadrele medicale începând manevrele de resuscitare imediat, chiar între mese. Bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, după care medicii l-au luat și transportat la Urgențe, în speranța că îl vor putea readuce la viață, deși bătrânul nu avea puls. ”Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omenește posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Singura rudă a bătrânului, nepotul lui, urma să își serbeze în 5 septembrie majoratul. Tânărul a fost apelat de cei de la spital, de pe telefonul bătrânului. Ajuns la Urgențe, tânărului i s-a dat vestea cumplită.

Comentarii Facebook