A lovit un bărbat cu mașina și l-a dus acasă să se creadă că a murit din cauza naturale


Un şofer de 21 de ani a lovit cu mașina un bărbat de 50 de ani, în Suceava, și l-a dus acasă pentru a părea că a murit din cauze naturale. 

Două zile mai târziu, acesta a sunat la 112 și a spus că întâmplător s-a dus și l-a găsit pe bărbat mort în casă, potrivit adevărul.ro.

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de 5 ianuarie, pe DJ 177A, în interiorul localitatii Ostra, din judeţul Suceava.

Liviu Laurenţiu Păpuraşi, de 21 de ani, se deplasa cu o autoutilitară pe direcţia Frasin-Broşteni, când pe fondul neatenţiei şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, l-a acroșat pe consăteanul său Marcel Robaniuc, de 50 de ani.

În urma impactului, şoferul nu a sunat la 112. A urcat victima în autoutilitară şi a transportat-o acasă. A coborât victima din maşină, a întins-o în pat şi a plecat.

Două zile mai târziu, sub pretextul că vrea să împrumute un baros, şoferul a venit acasă la victimă pe care a găsit-o aşa cum a lăsat-o: inertă. Atunci a sunat la 112 şi a chemat Poliţia.

Polițiștii au constatat decesul și au dedus că leziunile puteau fi cauzate numai de un accident grav. Cel care a comis a recunoscut totul. 

Comentarii Facebook