A ieșit la o bere cu prietenii, dar s-a trezit îngropat de viu. Bărbatul şi-a dat seama că este în sicriu când a vrut să meargă la baie


Incident șocant în Bolivia, America de Sud, unde un bărbat băut bine a fost îngropat de viu într-un sicriu după ce a leșinat, la o ceremonie bizară. Bărbatul ieșise la o bere, invitat de un amic. Momentul şi mai ciudat a fost atunci când și-a dat seama ce s-a întâmplat cu el, mai exact, când s-a trezit în miezul nopții pentru că avea nevoie la baie. 

Víctor Hugo Mica Álvarez, în vârstă de 30 de ani, a fost invitat de un partener să bea câteva beri la o ceremonie și, spune el, a ajuns să fie văzut drept un „'sacrificiu'' pentru Pachamamma, sau Mama Pământ. 

Ne-am dus să dansăm, eu sunt ghidul și nu-mi mai amintesc. Singurul lucru pe care mi-l amintesc este că credeam că sunt în patul meu și m-am ridicat să mă duc la baie și nu mă mai puteam mișca. Și când am împins sicriul, am reușit în cele din urmă să ies. Am fost îngropat", a spus el presei locale.

Tânărul a ieșit din sicriu și a cerut ajutor unei persoane din apropiere, iar apoi a fost adus la o secție de poliție. Alte rapoarte spun că a fost găsit rătăcindu-se în jurul El Alto, al doilea oraș ca mărime din Bolivia. El însuși a spus că ceremonia a avut loc în Achacachi, un oraș de pe malul lacului Titicaca, la aproape 80 km nord de El Alto. 

Álex Magne, care l-a găsit rătăcind, a spus că Victor Hugo era acoperit cu ciment pe față și pe cap, ceea ce înseamnă că cei care au încercat să-l sacrifice ar fi încercat să-l îngroape sub ciment. O anchetă este în curs de desfăşurare, notează Daily Star. 

Comentarii Facebook