A avut loc o explozie puternică urmată de un incendiu la fabrica de amidon din Medgidia. Pompierii se chinuie și acum să stingă flăcările


Pompierii din județul Constanța au fost anunțați despre o explozie la fabrica de amidon din Medgidia. Mai multe echipaje din Constanța, Cernavodă și Medgidia au intervenit la locul deflagrației. 

Localnicii susțin că s-a auzit o bubuitură puternică și un nor negru de fum s-a ridicat deasupra fabricii situate pe malul canalului Dunăre - Marea Neagră. Nu au fost înregistrate victime.

Apelul care a anunțat explozia a fost înregistrat în jurul orei 12:00. Martorii susțin că după ce au auzit bubuitura puternică a izbucnit și un incendiu.

fabrica medgidia.jpg

Pompierii au trimis la fața locului patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție la înălțime, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială CBRN și două ambulanțe SMURD.

Fabrica de amidon de la Medgidia este situată pe malul canalului Dunăre Marea Neagră și potrivit primelor informații se afla în perioada de teste, potrivit ȘtirileProTv.


Comentarii Facebook