Marti 24 Noiembrie

WhatsApp vine cu o nouă schimbare importantă. Ce vei putea face în curândServiciul de mesagerie instant WhatsApp pregătește o nouă surpriză utilizatorilor săi, în ceea ce privește securitatea.

Astfel, compania se pregătește să introducă un nou sistem de logare în cont.

S-a inceput deja sa testeze autentificarea in doi pasi pentru clientii care folosesc Android si Windows Phone, scrie publicatia Mashable. Astfel, acesti utilizatori pot sa adauge un al doilea pas de logare, daca doresc o mai buna securizare a contului lor, potrivit yoda.ro.

Versiunile beta pentru Android, v2.16.341 si urmatoarele au noul sistem de "verificare in doi pasi", care poate fi ales de la optiunile de setari ale contului.

Cei care aleg aceasta optiune de securizare vor fi rugati sa introduca o parola formata din 6 semne si o adresa de email. Apoi, aceștia trebuie sa introduca parola pe care o folosesc atunci cand inregistreaza numarul de telefon cu WhatsApp de pe orice alt dispozitiv.

Noua opțiune este accesibila si in versiunea beta v2.16.280 pentru Windows Phone.

Mai mult, WhatsApp testeaza de asemenea si varianta de audio playback pe fundal. Astfel, daca o persoana trimite un fisier audio, acesta va putea fi ascultat in continuare, chiar si dupa ce conversatia cu persoana respectiva este incheiata.

.

Comentarii Facebook