Kaufland retrage șapte tipuri de napolitane de pe rafturi! Pot cauza reacții alergice



Retailerul kaufland a anunțat că retrage șapte tipuri de napolitane de pe rafturi, deoarece acetea pot cauza anumite reacții alergice.

Produsele retrase sunt K-Classic napolitane cu cremă cacao (70%) 175g, K-Classic napolitane umplute cu cremă cu gust de cacao (75%) 500g, K-Classic napolitane cu cremă de cocos (70%) 175g, K-Classic napolitane cu cremă de alune de pădure (70%) 175g, K-Classic napolitane cu cremă de frişcă (70%) 175g, Sweet napolitane cu cremă cu umplutură de cacao (72%) 360g şi Sweet napolitane umplute cu cremă cu gust de alune de pădure (72%) 360g, potrivit News.ro.

Conform unui comunicat al companiei, acele napolitane au un conținut mai ridicat de arahide și putea cauza probleme persoanelor alergice la arahide. Totuși, se precizează că cei care nu suferă de astfel de alerigii le pot consuma fără probleme.

Cei care au cumpărat aceste produse și nu le-au consumat se pot prezenta la oricare magazin Kaufland și își pot primi banii înapoi. De asemenea, nu li se va solicita bonul fiscal.


Comentarii Facebook