Cum arată avionul privat al lui Donald Trump. Până și centurile de siguranță sunt placate cu aur VIDEO



Noul președinte ales al SUA, miliardarul Donald Trump, este cunoscut pentru stilul său de viață opulent, lucru ce se reflectă inclusiv înmijloacele sale de transport.

Amanda Miller, vicepreşedinte responsabil cu marketingul la The Trump Organization, a oferit un tur al avionului privat al lui Donald Trump, numit de acesta „T-Bird”, scrie go4it.ro.

Aparatul de zbor este un Boeing 757-200 cumpărat în 2011 și include un dormitor cu lenjerie din mătase naturală şi un cinematograf, ornamente interioare (cataramele centurilor de siguranţă, chiuveta din baie) placate cu aur de 24K, iar o oră de zbor costă aproximativ 11.000 de dolari.

Trump a cumpărat avionul, care i-a aparţinut co-fondatorului Microsoft Paul Allen, pentru aproximativ 100 milioane de dolari, dar a ținut să îi facă mai multe îmbunătăţiri şi include tehnologie de ultimă generaţie.

Fiecare scaun din avion are propriul ecran TV, iar în camera de oaspeţi a fost instalat un sistem home cinema care include o bibliotecă de 2.500 de filme.

Comentarii Facebook