Vremea se răcește BRUSC de duminică

 

Vremea se va răci brusc de duminică, iar temperaturile vor scădea de la maxime de 26 de grade până la 5-10 grade, a anunțat directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu.

 

În cursul zilei de mâine (n.red. sâmbătă), Administraţia Naţională de Meteorologie nu va emite o atenţionare de cod galben, dar suntem obligaţi să dăm o informare privind următoarele aspecte: de duminică până marţi dimineaţă temperaturile vor scădea de la maxime de 26 de grade, până la 5 - 10 grade. Prin urmare va fi destul de rece în comparaţie cu ce a fost până acum. Nu se va instala iarna, dar este posibil ca duminică noaptea şi luni noaptea să vedem tiruri blocate în Pasul Tihuţa şi Munţii Gutâi. Nu se instalează iarna, dar trebuie să avem grijă cu această scădere bruscă de temperatură care va fi de duminică până marţi”, a afrimat avertizat Ion Sandu, la videoconferinţa cu prefecţii. 

 

Directorul ANM a spus că, după câteva zile reci, temperaturile vor crește, dar numai până la 15 grade ziua și 5 grade noaptea.

Comentarii Facebook