VIDEO Ancheta la Dinamo, dupa ce un fost poloist, transferat de sectia 3 de Politie, a fost arestat pentru trafic de droguri

Controlul a fost anuntat de ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, dupa ce un politist de la sectia 3 din Bucuresti, fost sportiv la clubul Dinamo, a fost arestat pentru 29 de zile sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc.

 

Ministrul Blaga a cerut verificarea respectarii de catre angajatii clubului a Statutului politistului.

 

Politistul Bogdan Butnariu a fost arestat astazi pentru 29 de zile in baza unei mandat emis de judecatorii Tribunalului Bucuresti. Politistul a fost retinut de procurorii DIICOT dupa ce a fost filmat in timp ce vindea droguri in zona Garii de Nord. Procurorii cerceteaza in total in acest caz 24 de persoane care formau o retea de traficanti, 15 dintre ele fiind deja retinute.

 

Bogdan Butnariu a mai fost condamnat in 2008 pentru talharie, dar a fost condamnat cu suspendare. Astfel, el si-a continuat activitatea si, anul trecut, s-a trasferat la Sectia 3 de Politie, fara sa ii fie necesar cazierul judiciar. Mai mult, in dosarul politistului nu exista nicio referire cu privire la condamnare, iar pe cand activa la Dinamo, ca poloist, avea doar calificative "foarte bine".

 

Potrivit Statutului politistului, acesta ar fi avut obligatia sa isi anunte superiorii cu privire la condamnarea primita. Butnariu a fost evaluat in acest an si a primit calificative negative, ceea ce a determinat declansarea unei cercetari prealabile.

Comentarii Facebook