Victor Ponta e în croazieră în Caraibe. Cât costă vacanţa

 

Premierul a plecat în concediu pe un vas de croazieră alături de familie. 

 

Ponta se află pe vasul de croazieră Oasis of the Seas într-o excursie de o săptămână în Caraibe.

 

Conform mai multor surse, cărora EurActiv.ro le protejează identitatea, Victor Ponta, soția și cei doi copii, au fost văzuți îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparținând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida.

 

Prețul ”unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzând taxele. Din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre având în vedere acordurile de confidențialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”, a spus un oficial al companiei.

 

Premierul călătorește cu vasul de croazieră pe o rută fixă: Fort Lauderdale, Florida - Labadee, Haiti - Fairmouth Jamaica - Cozumel, Mexic - și înapoi la Fort Lauderdale, Florida. Premierul se află, conform itinerariului, astăzi, în Cozumel, Mexic.

 

Pe puntea vasului este un circuit de golf, o promenadă cu magazine și restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, șapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar și mai multe săli de spectacol.

Comentarii Facebook