Viața bate filmul: Un român și-a uitat nevasta într-o parcare în Ungaria. Și-a dat seama că lipsește doar după 300 km



O întâmplare care pare scoasă dintr-o comedie a avut loc, zilele trecute, când un român și-a uitat soția în parcarea unei autostrăzi din Ungaria, în apropiere de localitatea ungară Szeged.

Incidentul a avut loc, marți, în jurul orei 11.30, când a fost solicitată intervenția Poliției din localitatea Somogy, în legătură cu o femeie uitată pe autostradă. Ea le-a spus polițiștilor care au venit să o ia că a fost uitată de familie într-o parcare, fără telefon, bani sau documente.

Astfel, soțul a plecat fără să își dea seama că femeia nu se află în mașină, informează publicația Delmagyar.hu, citată de stirileprotv.ro. Agenția de presă MTI relatează că el a condus 300 de kilometri fără să realizeze că soția sa nu este în autoturism.

Conform unui comunicat de presă al poliției, familia se îndrepta către Italia, iar când soțul a oprit mașina într-o parcare, nu și-a dat seama că femeia se dusese la toaletă. Astfel, acesta a plecat din nou la drum crezând că ea doarme pe bancheta din spate.

După aproximativ 300 de kilometri, a ajuns în localitatea Balatonkeresztúr și, descoperind ce a făcut, a cerut ajutor poliției. Între timp, femeia fusese dusă la Poliția din Fonyod, iar Ambasada României în Ungaria fusese informată cu privire la incident.

Potrivit consulului român, în acest timp și soțul a contactat oamenii legii, iar aceștia l-au pus în legătură cu soția sa, după care s-a întors după ea și și-au continuat călătoria.

FOTO: Delmagyar.hu

Comentarii Facebook