Vezi care sunt cele mai toxice bauturi

 

Unele dintre cele mai consumate bauturi sunt foarte nesanatoase pentru organism, potivit unui top al celor mai toxice bauturi. Printre acestea se afla si berea.

 

Tropicana - suc de portocale

Coca Cola Co. si PepsiCo Inc. au gasit o substanta chimica interzisa in interiorul sucului de portocale de la Tropicana. Aceasta substanta este fungicid-ul. Cu toate astea, comisia de constatare a ajuns la concluzia ca nivelul de substanta toxica gasita in suc nu era daunatoare oamenilor.

Wei Chun

Compania care producea acest suc a fost amendata pentru ca vindea bauturi racoritaore plikne de chimicale in magazine si restaurante. Cel putin 700 de restaurante, cafenele si localuri au cumparat aceste sucuri. Bauturile racoritaore contineau agenti neclari.

Coca Cola Diet

Un documentar facut in Marea Britanie analiza cum tot mai multi oameni consumatori de  Coca Cola dietetica sunt diagnosticati cu cancer cerebral. Acestia au descoperit ca una dintre cauzele afectiunii fatale era indulcitorul artificial continut in bautura dietetica. Aspartanul este toxic si trebuie consumat in cantitati limitate.


Sucul de mere

Ai mare grija inainte sa bei suc de mere! Protectia consumatorului din SUA a gasit cantitati foarte mari de arsenic in cutiile de suc de mere. Aceasta substanta toxica este prezenta in suc din cauza pamantului in care pomul este crescut.

Berea

Berea contine un nivel crescut de etanol. Acest gaz este chiar recunoscut de ONU ca fiind o arma de distrugere in masa.

 

Pentru mai multe informatii despre bauturile toxice, intrati AICI.

Comentarii Facebook