Vezi aici ce vedete se pregatesc sa devina mame in 2012


Atat showbiz-ul international cat si cel din Romania se pregateste de sarbatoare, dupa ce la mai multe vedete urmeaza sa vina barza in 2012.

Beyonce

Celebra cantareata impreuna cu sotul ei, Jay-Z, se pregatesc sa devina pentru prima oara parinti. Vestea a fost data chiar de Beyonce la gala MTV Video Music Awards, la sfarsitul lunii august. "Deja mi s-a schimbat viata. Eu si Jay-Z suntem impreuna de 10 ani - adica toata tineretea mea - de cand eu aveam numai 20 de ani. Iar acum am simtit ca este timpul sa avem un copil. Sunt foarte recunoscatoare ca Dumnezeu m-a binecuvantat cu acest mare dar pe care o fiinta il poate primi", povestea emotionata Beyonce la scurt timp de la aflarea vestii. Desi la inceput vedeta a anuntat ca va naste in luna februarie, ziarele de scandal sustin ca data la care bebelusul va veni pe lume e mult mai aproape.

Jessica Simpson

Cantareata si actrita americana Jessica Simpson (31 ani), logodita cu sportivul Eric Johnson (35 de ani) - se pregateste sa devina mamica. Nasterea este programata sa aiba loc in primavara lui 2012, iar cei doi vor avea o fetita.

Hillary Duff

Odata cu aniversarea unui an de casatorie, Hilary Duff (24 de ani) si sotul ei, jucatorul de hochei Mike Comrie (31 de ani), au anuntat ca vor deveni parinti. Frumoasa actrita americana va naste un baietel in luna martie a acestui an, dar pana atunci se relaxeaza si se bucura din plin de perioada sarcinii. Chiar daca a trebuit sa renunte in acesta perioada la filmari, Hilary se declara norocoasa pentru ca are parte de o sarcina usoara care nu ii creeaza probleme.

Cristina Spatar

Dupa numeroase incercari si tratamente medicale, Cristina Spatar a reusit la sfarsitul anului trecut sa ramana insarcinata pentru a doua oara. Cantareata R&B urmeaza sa nasca in luna aprilie a acestui an si a urmat acelasi tratament de fertilizare in vitro ca si Nicoleta Luciu, tratament care a ajutat-o si acum 2 ani cand a ramas insarcinata cu fiul ei Albert.

Giulia

Insarcinata in sase luni, Giulia Anghelescu va aduce pe lume la inceputul lunii aprilie o fetita. Ea impreuna cu iubitul ei Vlad, fratele lui serban Huidu, au gasit deja si un nume potrivit pentru micuta - Sabina, care este de altfel si numele mamei lui Vlad.

Silvia Ionita

Prezentatoarea stirilor Kanal D a intrat in ultimul trimestru de sarcina, iar pregatirile legate de nastere sunt in toi. Silvia urmeaza sa aduca pe lume o fetita. Vedeta Kanal D a tinut in mare secret faptul ca este gravida, ea anuntandu-si colegi chiar de ziua ei, cind era insarcinata in 6 luni.

 

sursa: protvmagazin.ro

Comentarii Facebook