Veste bună de la Facebook. Ce pot face acum utilizatorii Android


Utilizatorii platformei de mobil Android au parte de o veste bună de la Facebook.

Cu toate că aplicațiile de Facebook sunt aproape identice atât pe Android cât și pe iOS, unele funcții sunt disponibile inițial pe device-urile produse de Apple.

Același lucru se întâmplă și cu funcția de încorcare a clipurilor video HD. Din fericire, compania decis acum să aducă această opțiune și pe smatphonurile care rulează Android.

Se pare că lansarea acestei funcţii se face momentan pe bază de conturi, cei care au cel mai recent update al aplicaţiei Facebook instalat urmând să primească acces la noua opţiune de upload HD în următoarele zile, dacă nu a apărut deja. Pentru a porni această capabilitate trebuie accesat meniul de setări al aplicaţiei, iar la categoria „General” apare opţiunea „Upload Videos in HD”, care poate fi pornită sau oprită cu un buton standard de Android.

Facebook nu a făcut un anunţ oficial legat de această adiţie în varianta de Android a aplicaţiei şi nici nu a explicat de ce aceasta a întârziat atât de mult faţă de cea pentru iOS.

Totuși, acum utilizatorii de Facebook pe mobil au acum acces la aceleaşi funcţii, indiferent de platforma pe care au ales-o.

Comentarii Facebook