Vineri 24 Ianuarie

Va introduce Facebook butonul de ”Dislike”? Ce spune Mark ZuckerbergButonul de ”dislike”, una dintre cele mai dorite funcții de către utilizatorii rețelei de socializare Facebook, nu va fi integrată, însă ar putea fi implementată o funcție similară, dar sub altă denumire.

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a declarat într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri, care a fost organizată joi, că a luat în considerare să introducă butonul "Nu îmi place/ Dislike", dar a decis în cele din urmă să renunţe, considerând că ar avea o conotaţie "prea negativă", potrivit time.com, citat de Mediafax.

Totuși, compania lucrează la dezvoltarea unei alte funcţii care să exprime un sentiment similar cu acela de a nu aprecia o stare, dar care să nu încurajeze utilizatorii să voteze efectiv împotriva unei postări care nu le place.

"Trebuie să ne dăm seama care este cel mai corect mod de abordare, pentru ca această funcţie să fie o forţă a binelui, nu o forţă negativă", a declarat Marc Zuckerberg, aflat în Menlo Park, California.

Această funcție ar avea relevanță atunci când, de exemplu, un prieten de pe Facebook anunţă decesul unei persoane şi împărtăşeşte o informaţie despre o nedreptate socială, dar nu i-ar "inspira" pe utilizatori să-şi intimideze prietenii care publică prea multe fotografii cu bebeluşi şi prea multe actualizări de stare.

Comentarii Facebook