Sambata 1 Octombrie

Unul dintre membrii formației DJ Project, implicat într-un accident grav de circulațieUnul dintre membrii trupei DJ Project, Gino Manzotii, a fost implicat într-un accident grav de circulație, sâmbătă dimineața, în Timișoara.

Patru masini au fost avariate dupa ce soferul unui BMW a intrat cu viteza intr-o intersectie si a lovit din lateral o masina la volanul careia se afla o tanara. Impactul violent a facut ca cele doua autoturisme sa fie aruncate peste un scuar, masina lovita fiind proiectata intr-un BMW X5 condus de Gino Manzotti si apoi intr-un autotusim marca Fiat. In urma carambolului, soferita a ajuns la spital, scrie PRO TV.

Incidentul a avul loc în jurul orei 07.00, când un autoturism marca BMW a fost lovit de un alt autoturism de aceeași marcă în timp ce intra într-o intersecție. În urma impactului, automobilele au întrat în alte două mașini aflate la semafor, într-una dintre ele aflându-se artistul de la DJ Project.

DJ-ul nu a fost rănit, acesta alegându-se doar cu o sperietură puternică și cu mașina avariată.

Poliția a deschis o anchetă pentru a afla cine este vinovatul și care sunt circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Comentarii Facebook