Miercuri 24 Aprilie

Una dintre cele mai iubite vedete din ”Tânăr și neliniștit” a murit



Actrița Jeanne Cooper, interpreta rolului lui Catherine Chancelor în serialul de televziune ”Tânăr şi neliniştit/ Young And The Restless", a murit miercuri, la 84 de ani.

"Mama a murit în dimineaţa asta (miercuri, n.r.), cu puţin timp în urmă, liniştită, în somn, având-o alături pe sora mea", a postat pe Facebook actorul Corbin Bernsen.

Jeanne Cooper a fost spitalizată în urmă cu câteva săptămâni, însă natura bolii nu a fost dezvăluită.

Serialul ”Tânăr și neliniștit” este unul dintre cele mai longevive seriale din istoria televiziunilor americane, ce a ajuns în luna martie la vârsta de 40 de ani, având peste 10.000 de episoade difuzate.

Veterana Jeanne Cooper, cunoscută telespectatorilor care urmăresc serialul drept Katherine Chancellor, era singura actriţă care a rezistat în echipa "Tânăr şi neliniştit" încă din 1973, de la începutul acestuia. La momentul spitalizării sale, în urmă cu câteva săptămâni, personajul său încă apărea în serial, deşi scenariştii l-au "supus" unei operaţii pe creier. Cu o viaţă întreagă petrecută în mare parte pe platourile de filmare, Jeanne Cooper şi-a publicat, în 2012, memoriile, intitulate sugestiv "Not Young, Still Restless: A Memoir", informează realitatea.net.

Născută în 1928, în Taft, California, actrița și-a început cariera în 1953, cu rolul din filmul TV ”The Redhead from Wyoming". Înainte de a primi rolul din ”Tânăr și neliniștit”, Jeanne Cooper a avut apatiții în seriale celebre din anii '50 și '60, precum "The Twilight Zone" şi "Perry Mason".

Comentarii Facebook