Ce trebuie să mănânci când ești pe fugă pentru a nu te îngrășa


Cand nu avem mereu timp sa ne asezam la masa, dar am vrea macar sa mancam rapid ceva bun care sa nu fie o bomba calorica, putem opta pentru unele dintre cele mai delicioase gustari.

Iaurt inghetat

In loc sa mananci o inghetata care are, totusi, un aport caloric considerabil, mai ales daca este din crema de ciocolate si alune, opteaza pentru un iaurt inghetat. Poti gasi si in magazine, dar poti sa iti pui tu sortimentul preferat de iaurt cu un betisor infipt in el in congelator de cu seara, si sa te infrupti dintr-o gustare sanatoasa a doua zi.

Struguri inghetati

Mai ales pe timpul verii, strugurii inghetati sunt una dintre cele mai racoritoare si revigorante gustari pe care le pot manca pe fuga. Mai mult de atat, sunt deliciosi!

Naut prajit

In Romania nautul nu este una dintre cele mai cunoscute cereale, dar este foarte delicios, chiar si mancat simplu, doar prajit usor in cuptor. Decat sa ataci tonomatul cu snacksuri de la serviciu sau sa fugi la magazinul din colt pentru a-ti lua snacksuri, mai bine mananci naut prajiti. Cum se prepara: iei 400 de grame de naut, speli boabele si le usuci, apoi arunci peste ele o lingurita de ulei de masline si putin sare si le pui in tava de copt a cuptorului. Le lasi pana devin aurii si crocante. Ideal ar fi sa setezi cuptorul la 400 de grade si sa le lasi acolo 20-30 de minute. Daca nu ai aceasta optiune, lasa-le in cuptor pana ce ochiul tau de gospodina isi spune ca sunt gata.

Citește mai multe pe Lyla.ro

Comentarii Facebook