Un român a realizat cel mai nou clip de prezentare de la Nokia VIDEO


Regizorul român Claudiu Voicu, stabilit în Marea Britanie, a fost ales de Nokia pen tru a promova abilitățile celei mai performante camere video a loir, cea de pe Lumia 1020.

Sportul extrem de tip parkour sau freeruning arata spectaculos in realitate, dar arata si mai bine cand este capturat cu talent si cu instrumentele potrivite de catre cineva care se pricepe. In acest caz particular, acel cineva este Claudiu Voicu, un roman specializat pe captura sporturilor extreme care a fost angajat de Nokia pentru crea un scurt metraj in jurul campionatului international de freeruning Red Bull Art of Motion desfasurat in vara aceasta in Grecia la Santorini. Ca sa va faceti o idee in legatura cu abilitatile lui Voicu merita sa aveti in vedere faptul ca pe CV mai are trecute colaborari cu Nikon, BarclayCard, ITV, Channel 4, GORE-TEX, Nike, Hot Cherry, (Heart) Productions sau Maximuscle, scrie Playtech.ro.

Clipul a fost filmat în întregime cu Lumia 1020, iar acțiunea se desfășoară la viteze foarte mari, însă camera de pe noul flagship al finlandezilor face față fără probleme. Românul a folosit si o serie de efecte vizuale integrate în aplicația de cameră, iar rezultatul a fost impresionant.


Comentarii Facebook