Un polițist erou, din Transilvania, a salvat o familie de la moarte sigură, în urma unui accident! A sărit într-un lac după ei FOTO


Un polițist din Transilvania, aflat în timpul liber, a dat dovadă de eroism, acesta riscându-și propria viață pentru a salva o familie, în urma unui accident.

Agentul șef principal de poliție Sin Eugen a sărit, miercuri, într-un lac, de un de a scos trei persoane căzute cu mașina în apă.

Aseară, în jurul orei 16.40, aflat în timpul liber, polițistul circula cu mașina personală, pe Drumul Național 13, în spatele unui autoturism care a ieșit de pe drum și a plonjat într-o baltă.

Imediat, colegul nostru a oprit și a intrat în lac, salvând familia care se afla în autoturism (soț, soție și o fetiță de 3 ani)”, informează IPJ Cluj.

Conducătorul auto și copilul au avut nevoie de manevre de resuscitare, care au fost efectuate tot de agentul de poliție.

Soția polițistului a semnalat și altor participanți la trafic evenimentul, astfel că și alți conducători auto au venit în ajutorul lor.

Familia a fost transportată la spital, fiind acum în afara oricărui pericol.

Polițistul are 44 de ani și lucrează la dispeceratul Poliției Orașului Rupea.

Comentarii Facebook