Un politist a scos pistolul la un chef si i-a amenintat in gluma pe petrecareti


Un politist din Vaslui a facut show la o petrecere, dupa ce si-a scos pistolul si a inceput sa il indrepte glumind spre alte persoane. Omul legii si-a lasat pistolul pe mana prietenei sale.

Cheful, la care a participat si un jandarm, a avut loc la un restaurant din Vaslui, unde era sarbatorita prietena polititului de la Serviciul de Siguranta Publica.

"Politistul, asa cum reiese din fotografii, a scos pistolul, probabil in joaca, dar, ce este mai grav este ca ulterior il da si fetei pistolul, ceea ce e un lucru destul de grav. Nu mai trebuia decât o singura manevra pentru a se trece la o eventuala descarcare a pistolului, lucru care ar fi avut consecinte deosebit de grav", a declarat Mihai Carp, comisar sef IPJ Vaslui, citat de realitatea.net.

Mai grav este ca politistul era in timpul serviciului, la fel ca si jandarmul, ambii fiind in timpul unei patrule.

"Vom consulta si consiliul de disciplina, si, in functie de gravitate vom dispune una din masurile prevazute. Sanctiunile sunt de la mustrare scrisa pana la incetarea raportului de activitate cu institutia noastra", a mai afirmat Mihai Carp.

Jandarmul a fost si el sanctionat. I-a fost retras armamentul din dotare si este cercetat pentru ca nu si-a respectat misiunea.

Comentarii Facebook