Un medic psihiatru din Bucuresti a fost injunghiat in timpul unei consultatii de un bolnav psihic


Un medic psihiatru de la Ambulatoriul Cotroceni din Bucuresti a fost injunghiat luni seara de un pacient bolnav psihic. Medicul a fost internat la Spitalul Universitar Bucuresti.

Psihiatrul facea un consult si a fost injunghiat de pacientul de care se ingrijea si care avea asupra sa un cutit. Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar, Bogdan Popescu, unde a fost transportat medicul injunghiat, a declarat  pentru Mediafax  ca "este vorba de un medic psihiatru si are 38 de ani. In timpul consultatiei, pacientul a scos un cutit cu care a taiat-o pe fata, strapungandu-i obrazul, pe antebrat si scalp. Acum este in Clinica de chirurgie plastica a Spitalului Universitar Bucuresti. Chiar daca nu putem spune c? ranile i-ar putea pune viata in pericol, totusi femeia a fost in stare de soc dupa acest incident".

Bogdan Popescu a mai spus ca medicul ranit va fi supus marti unei operatii la sectia de chirurgie plastica a spitalului pentru refacerea tesutului distrus.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar din Bucuresti a mai afirmat ca acesta nu este un incident izolat si ca "in ultimii ani medicii au mai fost agresati. Acest incident aduce in discutie siguranta medicului in momentul in care face o consultatie. Ar trebui sa fie mai multa siguranta, pentru ca se dovedeste ca avem o meserie tot mai periculoasa, mai ales ca oamenii sunt tot mai agitati".

Comentarii Facebook