Un iubit actor român are mari probleme de sănătate: ”E slăbit, nu mai are vlagă, e palid”

 

Unul dintre cei mai iubiți actori de comedie din România, Nae Lăzărescu, are mari probleme de sănătate, dezvăluie apropiații.

 

În luna iunie, actorul a anunțat că se va retrage o vreme din activitate pentru a se odihni, la recomandarea medicilor. Acum, starea actorului este tot mai gravă, scrie gândul.info.

 

Şi noi de facem griji pentru el”, a spus o persoană din anturajul actorului în vârstă de 71 de ani. ”Nae Lăzărescu ştie ce are. Doctorii nu sunt prea optimişti. Săracul... e vai de el. Are probleme cu ficatul... Se usucă pe picioare, e slăbit, nu mai are vlagă, e palid, nu mai are putere... El nu vrea ca lumea să afle de ce suferă şi familia ţine diagnosticul secret... E dureros, vă daţi seama. El nu vorbeşte cu noi despre asta atunci când ne întâlnim la spectacole”, a adăugat aceeaşi persoană.

 

Nae Lăzărescu urmează un tratament special şi ţine regim alimentar.

 

Am fost la spital, unde mi-au făcut nişte analize şi am lipsit de pe scenă. Eu nu lipsisem niciodată. Eram slăbit. Mi-au zis să beau lichide, să mai las tutunul. Nu mi-au pus restricţii la mâncare. Am nevoie de multă odihnă. Nu-mi făcuse analizele de ani de zile”, a spus actorul în vară, la o emisiune tv.

Comentarii Facebook