Joi 9 Februarie

Un director RCS&RDS, pus sub control judiciar de DNA. Procurorii au pus sechestru pe bunuri de 30 milioane de leiProcurorii DNA au pus sechestru pe bunuri în valoare de peste 30 miliane de lei, în dosarul vânzării drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, de către Liga Profesionistă de Fotbal (LPF).

De asemenea, un director din cadrul companiei RCS&RDS, Ioan Bendei, a fost pus sub control judiciar de către procurori.

Conform unui comunicat de presă, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 7 iunie 2017, a inculpatului BENDEI IOAN, la data faptelor administrator al SC RCS & RDS SA, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită și complicitate la spălare de bani.

În vederea confiscării speciale procurorii anticorupție au instituit măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor ce aparțin societăților comerciale Bodu SRL (până la concurența sumei de 16.771.659 lei) și RCS & RDS SA (până la concurența sumei de 13.714.414 lei)”, se mai arată în comunicat.

Comentarii Facebook