Un cuplu de negri a facut un copil alb! VEZI FOTO

 

Un cuplu de negri din Marea Britanie i-a surprins pe medici dupa ce a dat nastere unui copil cu pielea alba, parul blond si ochi albastri.

"O tineam de mana pe Arlette cand l-au scos pe Daniel din ea. Era acoperit de sange si apoi i-am vazut pielea alba si parul blond. Am ramas cu gura cascata", a povestit Francis Tshibangu, tatal copilului. Cuplul nu a avut in trecut nicio ruda de culoare alba si fidelitatea lor este de necontestat, asa ca ginecologii au ramas fara cuvinte dupa ce au vazut copilul.

"Primul meu gand a fost Uau, e al meu? Eram prea stupefiat ca sa vorbesc si ii vedeam pe doctori cum se uitau unul la altul, gandindu-se ca nu e al meu. Cand m-am aplecat sa-l sarut l-am vazut mai bine si mi-am dat seama ca seamana cu mine si cu Arlette. Are nasul meu si buzele ei. Tot ce pot sa spun e ca e miracolul nostru si desi suntem socati de culoarea pielii lui, ne simtim binecuvantati ca il avem", a mai spus tatal.

Potrivit mirror.co.uk, nasterea lui Daniel este descrisa ca "extraordinara" de catre medici care nu iti pot explica cele intamplate.

In 2010,un alt cuplu de negri din Marea Britanie a dat nastere unui copil alb.

Comentarii Facebook