Miercuri 6 Iulie

Un celebru actor din „Gossip Girl”, cercetat pentru viol și abuzuri sexualeActorul american Ed Westwick, cunoscut pentru rolul său în serialul ”Gossip Girl”, este în mijlocul unui scandal uriaș, acesta fiind anchetat de procuratura din los Angeles, după ce trei femei l-au acuzat de viol și abuzuri sexuale.

Faptele de care este acuzat actorul în vârstă de 30 de ani s-ar fi petrecut în 2014.

Procuratura trebuie să stabilească dacă Ed Westwick va fi sau nu pus sub acuzare pentru presupusele fapte.

Una dintre reclamante este actriţa Kristina Cohen, care, în noiembrie anul trecut, a depus o plângere la poliţie, acuzându-l pe acesta că a violat-o în 2014, scrie Mediafax.

Imediat după ce Cohen a făcut public faptul că l-a reclamat la poliţie, printr-un mesaj pe Facebook, o altă fostă actriţă, Aurélie Wynn, l-a acuzat şi ea de viol pe Westwick, agresiunea având loc tot în 2014.

De asemenea, la câteva zile după, o a treia femeie, producătorul Rachel Eck, a declarat într-un interviu pentru Buzzfeed că Westwick i-a atins sânii în mod agresiv, pe când amândoi se aflau într-un hotel din Hollywood, în 2014.

După ce au fost făcute publice aceste informaţii, Westwick a întrerupt filmările pentru serialul BBC "White Gold" şi a fost înlocuit în distribuţia unei noi adaptări a unui roman de Agatha Christie, "Ordeal by Innocence".

Comentarii Facebook