Umilință totală pentru un bărbat. L-a făcut de râs iubita în presa națională


Răzbunarea unei femei înșelate va fi întotdeauna cruntă, însă o femeie a reușit să își umilească fostul iubit în fața unei tări întregi.

Huffington Post a publicat scrisoarea trimisă de o femeie către fostul său iubit, la scur timp după ce aceștia s-au despărțit.

Tânăra îl suspecta pe acesta de infidelitate, însă a aflat adevărul abia când aceștia au luat o pauză. Femeia a aflat cu ajutorul Facebook-ului că nu era doar iubitul ei, ci al mai multor tinere.

"Dragul meu, nu iti face griji. Supararea mea va trece repede. Pedeapsa cea mai buna pentru tine e chiar viata pe care o duci. Un barbat de 40 de ani, cu realizari mediocre, incapabil de-a avea o viata intima, care minte ocazional, un barbat dat in judecata de propria lui matusa, care nu prea are parte de iubire din partea familiei, care are putini prieteni, care inca traieste in casa in care a copilarit, plina de mucegai, intr-o suburbie din New Jersey, un barbat nesigur, patetic, fara morala, nemultumit de cariera sa.

Si apoi apare o femeie care incearca sa il iubeasca, sa il incurajeze, sa umple golul din viata lui trista, iar el ii rasplateste bunatatea cu minciuni, secrete, o despartire urata bazata pe propria lui incapacitatea de-a se apropia de cineva cu care chiar ar putea avea o viata frumoasa si care strica totul cu o aventura cu o fosta, intr-un apartament aflat la doar zece blocuri distanta de casa actualei sale iubite. Un barbat care incearca sa o faca sa creada ca ea e cea care nu ii merita increderea. Un barbat care ii spune ei ca se despart dintr-un motiv pe care este incapabil sa il explice.

Asta e ceea ce te reprezinta, ceea ce esti tu: un trist, un meschin, viclean, un barbat care se plimba dintr-un hotel in altul, incapabil de o casa adevarata. Nu trebuie sa te umilesc eu, intreaga ta existenta o face pentru mine. Nu conteaza cat de mult ai medita, ai face yoga sau ai merge la psiholog, nimic din ceea ce esti nu se va schimba. Asta esti tu".

Comentarii Facebook