ULUITOR! Oana Zavoranu le-a dat de buna voie vrajitoarelor 450.000 de euro


Oana Zavoranu le-a cedat de buna voie vrajitoarelor bunuri in valoare de 450.000 de euro, confirma referatul procurorilor publicat de Tribunalul Buftea.

Vrajitoarele Vanessa si Melissa au fost eliberate de judecatori pentru ca nu au inselat pe nimeni, deoarece Oana Zavoranu a cedat de buna voie masini si apartamente in valoare de 450.000 de euro.

"Este si situatia partii vatamate Ioana Zavoranu, careia invinuitele i-au indus, in tot acest timp, o stare de teama si nesiguranta referitoare la integritatea sa fizica si psihica, prin manoperele specifice folosite in asa-zisele ritualuri vrajitoresti precum si prin intervalul scurt de timp, in care problema trebuie rezolvata, in caz contrar aceasta agravandu-se exponential", se arata in motivarea Tribunalului Buftea, citata de Mediafax.

Procurorii au mai spus in fata instantei ca Oana Zavoranu "a fost determinata in acest mod sa incheie mai multe contracte de vanzare a unor bunuri mobile si imobile sau contracte de imprumut cu garantie imobiliara, la un pret subevaluat in raport cu valoarea de piata a acestora, in realitate regasindu-ne de fapt in fata unei activitati de camatarie disimulata".

Magistratii au afirmat ca Oana Zavoranu si celelalte trei parti vatamate au stiut de la inceput sa serviciile prestate de vrajitoare sunt contra cost.

Judecatorul a mai spus ca infractiunea de inselatorie nu este confirmata de probele procurorilor, pentru ca vrajitoarele nu au invocat calitati mincinoase ori de alte mijloace frauduloase.

Comentarii Facebook