Cum a furat o angajata BCR 150.000 de euro si a dat foc la 400.000 VIDEO

 

O angajata BCR este cercetat dupa ce a furat 150.000 de euro din camera tezaur a bancii. Carmen Nicoleta Danila este acuzata de delapidare si distrugere calificata.

"In urma investigatiilor si cercetarilor efectuate de politisti in cauza privind incendiul produs la data de 30 noiembrie a.c. a fost administrat probatoriul, iar Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti a confirmat inceperea urmaririi penale fata de D.C. si A.D., angajati ai societatii unde a avut loc incendiul.

Din cercetari au rezultat indicii ca cei doi suspecti au patruns in incinta camerei tezaurului apartinand societatii, de unde sunt suspectati ca au sustras 150.000 euro. Ulterior, in cursul aceleiasi zile, D.C, pentru a ascunde comiterea faptei, este suspectata ca a patruns singura si in mod neautorizat in camera tezaurului si a incendiat locul unde erau depozitate valutele.

In urma inventarierii s-a constatat lipsa sumei de 548.353 lei (n.red. trei teancuri a cate o suta de bancnote de 500 de euro), lipsa cauzata de furt si distrugere prin incendiere, urmand ca ancheta sa stabileasca cu exactitate cuantumul sumei insusite si cuantumul sumei distruse", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

 

In urma anchetei s-a stabit la femeia a dat foc la 400.000 de euro pentru a justifica lipsa celor 150.000 de euro pe care i-a furat.

 

Carmen Danila de D.C. s-a fost retinuta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti cu propunere de arestare preventiva pentru delapidare si distrugere calificata.

Complicele femeii este cercetat in stare de libertate.


Comentarii Facebook