Luni 23 Mai

Tupeu de șofer! A bătut crunt un polițist care l-a urmărit în traficUn polițist din Craiova a ajuns la spital, miercuri seara, după ce a fost bătut crunt de către un bărbat pe care l-a urmărit în trafic și nu a oprit autoturismul la semnalul regulamentar.

Agentul îl urmărise în trafic, după ce refuzase să oprească la semnalul său. L-a și somat cu cinci focuri de armă, trase în plan vertical. În momentul în care i-a blocat mașina și a încercat să-l imobilizeze, bărbatul l-a lovit cu telefonul în cap și cu pumnul în față.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că agentul principal Cristian Bitică se afla în misiune pe șoseaua de centură a Craiovei când a observat un autoturism al cărui conducător auto a efectuat neregulamentar manevra de depășire. Echipajul de poliție au efectuat semnale de oprire însă șoferul și-a continuat drumul.

„S-a pornit în urmărirea acestuia pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost blocat în trafic și după mai multe focuri trase în plan vertical s-a încercat imobilizarea șoferului. Acesta a lovit agentul de poliție cu un telefon, asigurându-și scăparea", a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Marius Cauc, în vârstă de 32 ani, din Craiova, bărbatul care, seara trecută, a bătut un poliţist în trafic, după ce a refuzat să oprească autoturismul la semnalul acestuia, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unei instanţe cu propunerea arestării preventive pe 30 de zile, scrie realitatea.net.

Comentarii Facebook