Tudor Chirilă are interdicţie de la medici să mai cânte o perioadă

 

 

Formaţia Vama a anunţat că Tudor Chirilă nu mai poate cânta pentru o perioadă. Acesta are câteva probleme de sănătate care-l împiedică să mai meargă la concert.

 

Colegii de trupă ai lui Tudor au anunţat că artistul nu este în cea mai bună formă şi că nu-şi va putea onora contractele din următoarea perioadă.

 

"Tudor Chirilă a fost diagnosticat cu traheo laringita acuta pe fond de oboseala si suprasolicitare vocala. Medicii si terapeutul de voce i-au interzis categoric lui Tudor sa urce pe scena in aceasta seara spunand ca daca ar canta fie si macar o piesa ar putea transforma diagnosticul in noduli pe corzile vocale. Momentan Tudor se afla in repaos vocal complet. Stim ca multi dintre voi asteptau cu nerabdare acest concert si suntem foarte afectati ca nu vom fi acolo, dar sigur ne vom vedea cu alta ocazie", a scris trupa pe Facebook.

 

Tudor Chirilă a confirmat că nu se simte bine şi că a realizat cât de important e să fii sănătos. Solistul nu are voie să vorbească o perioadă.

 

"Nu sunt in cea mai buna forma si este un moment greu pentru mine. Ma simt neputincios si sunt neputincios in fata pierderii momentane de voce. Inca un moment de reflectie la faptul ca toata averea noastra e in sanatatea noastra psihica si fizica. Aveti grija de voi", a scris şi Tudor pe reţeaua de socializare.

 

Foto: gandul.info

Comentarii Facebook