Miercuri 24 Aprilie

Trei americani au doborât recordul mondial de...privit la televizor VIDEO



Trei tineri di Statele Unite ale Americii au reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce au reușit să doboare recordul de privit la televizor. Aceștia s-au uitat la programe Tv timp de 87 de ore, în patru zile consecutive, la târgul de produse electronice CES de la Las Vegas, informează hollywoodreporter.com.

Cei trei tineri, Dan Jordan, Spencer Larson şi Chris Laughlin, au petrecut 87 de ore urmărind diverse programe de televiziune într-o cabină specială expusă de producătorul TiVo la târgul CES 2014.

Voluntarii au avut dreptul la pauze de toaletă de cinci minute la fiecare oră şi au doborât astfel precedentul record stabilit în 2012, când doi californieni au urmărit un maraton de episoade din serialul "The Simpsons" timp de 86 de ore.

Concurenții au avut dreptul de a-și cumula pauzele pentru a dormi, iar cea mai mare pauză luată a fost de 80 de minute. Aceștia au avut voie să și mănânce și să bea, însă nu au avut dreptul de a citi sau de a vorbi la telefon.

După doborârea acestui record, americanii au împărţit un premiu de 5.000 de dolari şi au primit mai multe premii individuale - un televizor, un sistem TiVo Roamio cu asistenţă tehnică pe viaţă, un iPad, un sistem Sonos, un scaun special pentru jocurile video şi un abonament gratuit la platforma online Netflix.


Comentarii Facebook