Tratament INCREDIBIL cu Coca Cola. Peste 90% dintre pacienţi au fost vindecaţi


Medicii din Atena au reuşit să trateze cu succes o boală dureroasă de stomac cu Coca Cola evitând astfel o intervenţie endoscopică sau chiar chirurgicală.

Într-un studiu al Universităţii din Atena, publicat în revista ştiinţifică "Alimentary Pharmacology and Therapeutics", medicii arată că băutura carbogazoasă este foarte eficientă în cazul unui fitobezoar gastric, adică blocaj în stomac, cauzat de anumite fructe care nu au fost digerate în totalitate, fibrele nedigerate cauzând o obstrucţie, potrivit jurnalul.ro.

Pentru aceeaşi afecţiune se pot aplica mai multe tipuri de tratament, de la endoscopii la operaţii chirurgicale în situaţii mai grave, dar potrivit noilor cercetări, tratarea afecţiunii cu Coca Cola are o rată de succes de peste 90%, pentru că, ingredientele băuturii înlocuiesc acidul gastric şi ajută la digerarea fibrelor, timp în care bulele grăbesc procesul.

Timp de 10, 46 de pacienţi trataţi cu Cola au fost urmăriţi de către cercetătorii Universităţii din Atena. Jumătate dintre ei s-au vindecat doar după ce au băut acest produs, iar alţi 19 au avut nevoie de o procedură non-invazivă după tratamentul cu băutura răcoritoare. Foarte puţini dintre pacienţi au ajuns să fie operaţi.

Rata succesului în tratarea acestei boli cu Coca Cola, potrivit studiului,  a fost de 91,3%.

Comentarii Facebook