Miercuri 24 Aprilie

Traian Basescu il sustine pe Emil Boc la sefia PDL. Presedintele crede ca Vasile Blaga a furat startul!

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca il sustine pe Emil Boc la un nou mandat de sef al PDL si il acuza pe Vasile Blaga ca a furat startul alegerilor.

 

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, la TVR, daca il sustine pe Emil Boc in cursa interna din PDL. "Da. Intr-o conjuctura care mie mi s-a parut neplacuta. In competitia asta interna s-a cam furat startul. Unul din candidati a inceput sa stranga semnaturi fara sa-si anunte candidatura, am aflat ieri, ca inainte sa vin eu, Emil Boc si Vasile Blaga, si-au anuntat candidatura. Consider ca s-au grabit. Conventia e pe 15 mai. Eu am de guvernat in primul rand. Cred ca Emil Boc nu a mai avut ce sa faca, vrand sa candideze, si-a anuntat si el candidatura, pentru ca altfel parea sa fie un singur candidat. Se creeaza tensiuni inutile", a declarat Traian Basescu.

 

Seful statului a spus despre Emil Boc ca este "un politician exterm de onest", "care si-a sacrificat simpatia intr-o perioada dificila pentru Romania". "Sub presedintia lui Emil Boc, partidul a obtinut cele mai mari succese electorale, nu a mea. Omul asta nu are nicio infrangere electorala", a mai spus Traian Basescu.

 

Potrivit unor surse din PDL, citate de Mediafax, Emil Boc a primit, pana luni dupa-amiaza, 26 de semnaturi din partea presedintilor de organizatii judetene pentru candidatura la sefia PDL, in timp ce Vasile Blaga este sustinut de 20 de presedinti.

Comentarii Facebook