Loteria Romana introduce doua noi jocuri: Noroc Plus si Super Noroc

Loteria Romana a anuntat ca introduce din 3 aprilie doua noi jocuri, dar si optiunea de joc Quick Pick.

 

Din 3 aprilie, Loteria Romana introduce doua jocuri similare jocului Noroc. "Jucatorii care vor alege sa joace la Joker, pot opta pentru un castig suplimentar jucand si la Noroc Plus, pretul unei variante fiind de numai 1,2 lei. Jocul Loto 5/40 ofera si el un castig suplimentar pentru jucatorii care vor opta sa joace si la Super Noroc, pretul unei variante fiind de numai 0,80 lei", se arata intr-un comunicat al Loteriei.

 

Numarul castigator atat pentru Noroc Plus, cat si pentru Super Noroc este compus din 6 cifre care sunt generate aleator de terminalul de joc. "Atat Noroc Plus, cat si Super Noroc vor avea fiecare cate 5 categorii de castiguri: categoria I (toate cele 6 cifre ale numarului), categoria a II-a (primele 5 cifre ale numarului sau ultimele 5 cifre ale numarului), categoria a III-a (primele 4 cifre ale numatului sau ultimele 4 cifre ale numarului), categoria a IV-a (primele 3 cifre ale numarului sau ultimele 3 cifre ale numarului), categoria a V-a (primele 2 cifre ale numarului sau ultimele 2 cifre ale numarului)", se mai spune in comunicat. Premiile acordate vor fi exclusiv in bani.

 

Tot din 3 aprilie, jucatorii la Loto 6/49, Joker si Loto 5/40 isi pot incerca norocul prin optiunea Quick Pick. Jucatorii pot opta astfel atat pentru marcarea pe bilet a numerelor jucate, cat si pentru alegerea aleatoare, de catre terminalul de joc, a numerelor jucate, prin bifarea casutei Quick Pick special creata pe biletul de joc, anunta Loteria Romana.

Comentarii Facebook