Topul celor mai eficiente metode de a slăbi rapid, recomandate de dr. Oz


Multe persoane care vor să dea jos kilogramele în plus au mari probleme cu respectarea unor diete stricte, însă există și o altă soluție.

Celebrul nutriționist dr. Oz recomandă respectarea câtorva sfaturi practice, care te pot ajuta să scapi rapid de greutatea în exces.

Iată ce trebuie să faci:

1. Planifică din timp mesele

Dacă planifici măcar cu o zi înainte ceea ce vei consuma la masă vei rezista mai uşor în faţa tentaţiilor culinare. De asemenea, vei avea alimentele sănătoase la îndemână şi nu vei fi nevoită să faci alegeri nesănătoase de ultim moment doar pentru a-ţi potoli foamea sau pofta.

2. Consumă terci de ovăz

Terciul din fulgi de ovăz ţine foarte bine de foame, este plin de fibre şi ajută la digestie. În plus, este o soluţie perfectă pentru dimineţile răcoroase când simţi nevoia să consumi ceva cald la micul dejun.


3. Nu exclude din meniu grăsimile sănătoase

Avocado, peştele gras, nucile, seminţele de dovleac sau măslinele sunt câteva dintre grăsimile care nu îţi fac rău. Ele sunt esenţiale pentru sănătatea inimii şi a creierului. Aşadar, nu le exclude din alimentaţia ta!


4. Nu sări peste o masă din timpul zilei

Este important să mănânci de trei ori pe zi şi să ai 1-2 gustări sănătoase pentru a asigura organismului nutrienţii de care are nevoie. De asemenea, trebuie să înţelegi că prin înfometare sau ocolirea meselor principale nu vei reuşi să slăbeşti, deoarece corpului îi va fi tot mai dificil să ardă grăsimile, favorizând depunerea lor.


5. Consumă cu regularitate fulgi de ardei iute şi ceai verde

Aceste două ingrediente stimulează arderea grăsimilor şi sunt benefice pentru oricine.


Presară fulgii în salata sau mâncărurile pe care le prepari, iar ceaiul verde consumă-l dimineaţa sau după-amiaza pentru a te bucura de efectul său revigorant.


Citește mai multe pe eva.ro

Comentarii Facebook