Topul alimentelor care îți cresc libidoul



Dacă aveți probleme cu libidoul înseamnă că este necesară o schimbare a stilului de viață. Specialiștii recomandă un somn de 7-9 ore pe noapte dar și o schimbare a dietei.

Există anumite alimente care au proprietăți afrodisiace și ajută la creșterea libidoului.

Iată care sunt cele mai recomandate alimente:

1. Ardei iute

Ardeiul iute este de fapt o pastaie-fruct de la planta capsicum annum ce apartine familiei solanaceae. Exista peste 140 de soiuri de ardei iute si cele mai multe dintre ele cresc in Mexic. Ardeiul iute contine capsicina care este recunoscuta pentru faptul ca reduce tensiunea arteriala, scade colesterolul, precine atacul cerebral, precum si atacul de cord, creste metabolismul, lupta impotriva racelii si a febrei si previne cancerul. Cantitatea de vitamina A din acest fruct este mai mare decat in morcov. Este recunoscut si pentru proprietatile sale afrodisiace.

2. Berea

Berea contine multa apa. In cea mai mare parte aceasta bautura este facuta in special de orz. Exista peste 400 de varietati de bere. Aceasta contine cantitati importante de siliciu si, prin urmare, iti poate intari oasele. Berea te poate face mai destept. Exista cateva feluri de bere care maresc libidoul, in special cele care contin extract de stridii.

3. Bananele

Bananele contin fructoza, glucoza, sucroza si o multime de fibre. Banana iti creste imediat nivelul energetic. Doua banane iti pot furniza energie pentru un atrenament intens de 90 de minute. Daca mananci in fiecare zi o banana vei fi mai sanatos si vei combate cu eficienta o serie de afectiuni precum anemia, tensiune arteriala ridicata, constipatie, ulcer etc. Bananele au de patru ori mai multa proteina, de doua ori mai multi carbohidrati, de trei ori mai mult fosfor si de cinci ori mai multa vitamina A si fier decat merele. Prin urmare, o banana pe zi va tine doctorul la distanta.


Citește mai multe pe problemesex.ro

Comentarii Facebook