Cele mai bune alimente care previn candida


Candida este o ciupercă a cărei prezență în organismul uman depinde foarte mult de alimentația zilnică și deși nu este greu de depistat, aceasta poate avea o serie de efecte neplăcute asupa corpului tău.

Printre efectele cauzate de această ciupercă se numără: oboseala, infectii, dureri de cap, balonare, insomnie, eczema, alergii, pofte culinare, raceli frecvente.

Lisa Richards, o expertă în depistarea și tratarea candidei, a scris o carte pe această temă și recomandă o serie de alimente, care incluse în dieta zilnică te ajută să scapi rapid de această ciupercă.

1. Ulei de cocos


Este unul din cele mai puternice alimente anti-fungice. Contine acid lauric care lupta cu aceasta ciuperca si iti intareste sistemul imunitar.

2. Usturoiul


Proprietatile sale anti-fungice si anti-bacteriene lupta cu candida si te ajuta sa-ti detoxifiezi intregul corp.

3. Ceapa


Ca si usturoiul, are proprietati puternice proprietati anti-fungice si anti-bacteriene. In plus, te ajuta sa elimini excesul de apa din corp (se stie ca persoanele care sufera de Candida au probleme cu retentia de apa).

4. Algele


Iti elimina toxinele si metalele grele din corp si te ajuta sa-ti cureti tractul intestinal. In plus, te ajuta sa-ti echilibrezi glanda tiroida, o problema cu care multe persoane cu Candida se confrunta.


5. Ghimbir


Este un puternic antioxidant care are efecte pozitive asupra intregului sistem digestiv. Daca ai probleme intestinale din cauza Candidei, consumul de ghimbir va calma inflamatiile. Bea ceai de ghimbir.


Citeste pe mai multe pe Foodstory

Comentarii Facebook