Top cele mai zgârcite vedete de la Hollywood


Chiar dacă sunt vedete şi câştigă sume fabuloase de bani din filme, asta nu înseamnă cu sunt şi mână largă.

Vedetele de la Hollywood au averi de milioane de dolari dar când vine vorba de cheltuieli, de foarte multe ori, se dovedesc a fi zgârcite.

Iată 5 dintre cele mai zgârcite vedete de la Hollywood, potrivit eva.ro.

Kirsten Dunst

Deşi câştigă bani mulţi din filmele în care joacă, tânăra actriţă este foarte atentă cum îşi cheltuie banii. Te-ai gândă că o vedetă îşi cumpără tot ce-i mai scump. Nu şi Kirsten. La supermarket alege produsele cele mai ieftine, pe motiv că sunt la fel de bune ca şi cele scumpe. "La cumpărături, aleg versiuni ieftine pentru că nu are rost să arunc banii pe geam", explică vedeta ea. Se spune că actriţa a rămas cu acest obicei de pe vremea când era adolescentă şi părinţii îi numărau fiecare cent cheltuit.

Rod Stewart

Nici cântăreţul în vârstă de 68 de ani nu face parte dintre risipitori. Artistul a fost dat in judecată pentru că nu a achitat contravaloarea costumului pe care l-a purtat la nunta sa cu Penny Lancaster, dar şi a altor costume, din anul 2007. Designerul Karen Mathews susţine că Rod Stewart nu i-a plătit integral costumele. Cântăreţul este cunoscut ca fiind foarte "atent" cu banii lui, fiind numit chiar de copiii săi drept un zgârcit.

Robert De Niro

În urmă cu 3 ani, actorul în vârstă de 69 de ani a fost dat în judecată de angajaţii lanţului de restaurante pe care îl deţine. Motivul? Acesta i-a obligat să împartă bacşişurile cu el, neplătindu-le nici măcar orele suplimentare.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.

Comentarii Facebook