Top 5 greșeli de îngrijire ale bărbaților


Fie că este vorba de o întâlnire de plăcere sau una de afaceri, un bărbat trebuie să fie atent la cum se îngrijește și cum se aranjează. Unii bărbați nu dau suficientă atenție acestui lucru și creează o impresie greșită.

Iată care sunt cele mai comune greșeli de îngrijire ale bărbaților:

1. Isi dau cu prea mult parfum

Daca te intalnesti cu o femeie este bine sa-ti dai cu parfum, femeile sunt foarte sensibile la mirosul placut. Insa daca exagerezi vei strica toata magia momentului. Iar daca te duci la o intalnire de afaceri, este la fel de rau. Partenerii de discutii se vor simti agresati de mirosul puternic al parfumului. Limiteaza-te la doua-trei pufuri “amplasate” in doua locuri strategice: incheieturi si in spatele urechii. Vei vedea ca mirosul va persista intreaga zi.

2. Nu acorda atentie unghiilor

Chiar daca ai mainile curate, unghiile neingrijite vor lasa impresia unei persoane neglijente. Asta nu inseamna neaparat ca trebuie sa mergi saptamanal la salon, insa poti folosi din cand in cand o pila de unghii cu care sa-ti rotunjesti colturile si sa-ti netezesti imperfectiunile.

3. N-au grija de ten

Nu multi barbati acorda o atentie deosebita tenului. Ei cred ca este apanajul femeilor sa-si dea pe fata cu crema de zi, crema de seara. Iar aici gresesc, intrucat indiferent daca esti barbat sau femeie, o piele neingrijita corespunzator imbatraneste mai repede. In plus, ai grija la instrumentele de barbierit folosite, cat si la produsele cosmetice pe care le folosesti pentru a reduce la minimum posibil iritatiile.


Citește mai multe pe Sfatulpărinților.ro

Comentarii Facebook