Top 10 alimente care te ajută să ai un abdomen plat

Pentru a ajunge să ai abdomenul pe care l-ai dorit întotdeauna, nu este de ajuns doar să faci mișcare, ci trebuie să ai foarte mare grijă la ce mănânci.

Iată ce alimente te ajută să ai un abdomenul mult dorit:


1.Brânzeturi degresate: brânza, iaurtul şi laptele conţin proteine care ajută la dezvoltarea ţesutului muscular şi calciu pe care te poţi baza dacă vrei să scapi de colăcei. Teoria a fost testată pe şoareci supraponderali care au dat jos 42% din greutatea corporală după ce au primit suplimente de calciu.

2.Avocado: grăsimile nesaturate care se găsesc în acest fruct împiedică depozitarea celuleor grase. În plus, avocado este bogat în potasiu, un nutrient care vă scapă de balonare.

3.Ciocolată neagră: conţine o cantitate mare de antioxidanţi care previn depunerea celulelor de grăsime. În plus, un studiu al Universităţii Harvard a descoperit că persoanele care mănâncă ciocolată neagră de 3 ori pe lună îşi prelungesc viaţa cu aproape un an.

4.Unt de arahide: conţine grăsimi bune mononesaturate care au acelaşi rol ca ciocolata neagră, adică de a aplatiza burta.

5.Seminţe de dovleac: conţin, de asemnea, grăsimi bune, magneziu, fier şi pot fi incluse în salate sau diverse mâncăruri pe bază de peşte.

Citește mai multe pe doctorulzilei.ro

Comentarii Facebook