Tineri lipsiți de scrupule, reținuți de DIICOT! Au răpit o minoră de 13 ani din parc, au violat-o, apoi au pus totul pe Facebook



Un caz halucinant a ieșit la iveală în localitatra vrânceană Câmpineanca, unde cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 21 de ani, au răpit o minoră de 13 ani dintr-un parc, apoi au violat-o.

Mai mult, întreg abuzul sexual a fost filmat, iar ulterior a fost distribuit pe Facebook.

DIICOT s-a autosesizat în acest caz, iar cei cinci tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data 11.10.2017 procurori D.I.I.C.O.T- Biroul Teritorial Vrancea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Leahu Petrică, Hulea Ionuţ, Popa Denis-Adrian, Pîslaru Daniel-Cătălin şi Doroftei Adrian-Marian, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, complicitate la viol, pornografie infantilă şi lipsire de libertate în mod ilegal”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Potrivit procurorilor, în luna februarie a acestui an, inculpaţii, cu vârste între 15 și 21 de ani, au constrâns, prin amenințări și acte de violență, o minoră în vârstă de 13 ani să întrețină raporturi sexuale cu aceştia, raporturi care au fi fost filmate cu un telefon și postate pe o rețea de socializare.

Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Comentarii Facebook