Teo Trandafir este in coma indusa!

Potrivit medicilor de la clinica AKH din Viena , fosta vedeta de televiziune Teo Trandafir este in coma indusa. Ea este internata la terapie intensiva si nu poate comunica.

 

Medicii de la clinica AKH din Viena au trimis presei un comunicat in care subliniaza faptul ca nu exista niciun pericol in privinta vietii pacientei, dar ca boala in sine este imprevizibila.

 

"Doamna Teodora Trandafir se luptă, în prezent, cu problemele sale de pancreatită necrozantă severă. Deşi nu există nicio ameninţare imediată pentru viaţa ei, boala în sine reprezintă un pericol, fiind imprevizibilă", spun medicii din Viena.

In plus , reprezentantii spitalului vienez spun ca  Teo este sub tratament de terapie intensivă şi că nu poate comunica, fapt ce va fi valabil si pentru viitorul apropiat.


"Este sub anestezie generală şi nu poate comunica în prezent. Acest lucru va rămâne ca atare în viitorul apropiat. Pentru a-i proteja intimitatea, s-a decis că un anunţ public în legătură cu starea ei de sănătate va fi făcut o dată pe săptămână".

Comentarii Facebook